Behöver du hjälp? Må. till Fr. 09:00 till 18:00 Prata med specialisterna: +31 850090571
Betalmetod :

Om oss

ES CHIMNEY GmbH - Rostfria skorstenar och rökrör direkt från tillverkaren

Vi, tillverkarna av dubbelväggiga rostfria stålskorstenar, har vårt huvudkontor i Bremen – ett av de mest dynamiska industrilägena i Tyskland. Vad många inte vet är att Bremen är Tysklands femte största industristad. Inte bara för stål – och elektoteknik, utan även för Mercedes Benz fabriken.

Därför var det för oss självklart att, med tanke på expansionen av vårt företag, grunda ett nytt distributionscenter i Bremen. 

 

Vi har den riktiga lösningen för dig och vi hjäper dig gärna

Vår firma är i hela landet känd för vår produktion och våra lösningar i området av rostfria stålskorstenar och rökrör. Vi säljer både kompletta modulskorsternar och enskilda skorstensbyggsatser, vilket vi gärna sammanställer för just din skorsten.

Våra skorstenar och rökrör tillverkas av värmeresistenta metaller. Vårt sortiment rättar sig efter kundens önskemål och erbjuder enkelväggiga rökrör 150 mm och dubbelväggiga rostfria skorstenar med följande diametermått: 130 – 150 – 180 och 200 mm. Vi rättar oss naturligtvis efter våra kunder och försöker göra processen så enkel som möjligt. Genom ”Twist Lock” systemet sätts alla delarna enkelt samman och förstärks med klämband.   

Självklart uppfyller alla våra produkter alla relevanta säkerhetskrav: ISO 9001:2008 och CE- certifiering.


Vår sortiment omfattar även skorstenar för industribyggnader, större öppna kaminer och fristående skorstensanläggningar.

Vår kompetensa överblick

Vi som erfarna tillverkare av rökrör och rostfria stålskorstenar ser oss gärna även som tjänst-och rådgivare. Ofta övertar vi hela planeringen och kunden får på så sätt alla delarna från en källa. Detta omfattar även att sammanställe de enskilda elementen.

Allt blir effektivt och proffsigt gemonfört! Vi vill gärna än en gång betona att vi lägger stort värde att finna den skräddarsydda lösningen för dig. Ta gärna kontakt med oss så att vi kan ge dig ett personlig erbjudande som är prisvärt, professionell och punktligt. 

Slutsats

Genom våra nya distributionscentrum i Bremen och vårt globala logistiknätverk kan vi ge våra kunder precis vad de vill ha. Med högsta kvalitet när det gäller planering och utförande.

Sammanfattat: Vi ebjuder våra kunder i hela Europa individuella lösningar med en service dygnet runt. Ta kontakt med oss: Vi ser fram emot att höra från dig!