Behöver du hjälp? Må. till Fr. 09:00 till 18:00 Prata med specialisterna: +31 850090571
Betalmetod :

Allmänna villkor

Skorsten-es.se är en internetbutik specialiserad på försäljning av skorstenar. Vi erbjuder ett sortiment av vårt patentskyddade skorstenar med „Twist-Lock“ System som har betydande fördelar och bra priser.

http://www.skorsten-es.se ett varumärke från:

ES Chimney System GmbH

representerat genom Chen Sun

Hollerallee 8, 28209 Bremen

 

Om du har beställt på våran online shop kommer får du automatiskt de allmänna vilkor på din räkning. Du har alltid tillgång.

 

Beställning

Du gör enkelt din beställning genom att klicka på produkten du är intresserad av. Fortsätt den proceduren tills du har handlat färdigt. Priserna på sidan är i SEK (svenska kronor).

Vi har ingen minimigräns för beställning. Vi säljer inte till den som är under 18 år utan målsmans godkännande.

När du är nöjd med din beställning går du till kassan. Där får du fylla i dina uppgifter som adress och betalningsalternativ mm. Vi rekommenderar alltid att man registrerar ett konto så att man enkelt kan komma åt sina uppgifter igen vid nästa beställning.

Klicka sedan vidare och frakten läggs till. Kontrollera uppgifterna Noga och skicka sedan iväg beställningen. Får du ingen orderbekräftelse inom 24 h eller om något är oklart vänligen kontakta oss via mejl.

Då ni bekräftar er order godkänner Ni våra köpvillkor.

 

Betalning

Vi Erbjuder två betalningsmöjligheter, förskottsbetalning via PayPal och kortbetalning. (Visa, Master Card, Maestro och American Express). Vi tar betalt i svenska kronor för alla beställningar. Dina kortuppgifter sänds direkt till bank och kan ej läsas av någon annan. Vid försäljning via konto-/kreditkort börjar villkoren gälla så snart korttransaktionen har godkänts. Ingen extra avgift utgår för kortbetalning.

 

Pris och Frakt

Alla priser, som anges på leverantörens hemsida, ingår i varje fall av respektive gällande laglig mervärdesskatt.

Produkterna levereras från centrallagret i Tyskland. Beroende på orderns storlek sker leveransen med paketbil eller på pall med lastbil. Vänligen se respektive försäljningsbud för priser.

 

Leveranstider

För leveranstid av de varor du beställt, se under ”produkt detaljer” på respektive produkt.

Skadad gods

Skorsten-es.se ansvarar för transporten till kunden. Detta innefattar om varan blir skadad eller kommer bort under transporten.
Uppmärksamma följande vid mottagandet av leveransen:

Kontroll efter synliga skada på emballaget. Om produktens emballage är skadat ska detta noteras på fraktsedeln innan kvittering av godset och även anmälas till Skorsten-es.se direkt.
Dolda transportskador anmäls till kundtjänst inom 7 arbetsdagar efter mottagande dvs. transportskador som inte varit möjligt att konstatera vid mottagandet av produkten. Detta gör du genom att skicka e-mail till info@Skorsten-es.se eller på telefon 077 676 62 05.
Skorsten-es.se frånskriver sig alla krav på ersättning för annan skada som uppstått till följd av transportskador, felleveranser eller skadade produkter.
Vid eventuella returer, som inte beror på felaktigheter till följd av Skorsten-es.se agerande, står kunden för transportkostnader samt transportrisker.

 

Ångerrätt/öppet köp

Enligt distansavtalslagen har man som konsument rätt att ångra sitt köp utan anledning inom 14 dagar från det man tagit emot varorna. Vi tillämpar ångerrätt/öppet köp i 14 dagar.  Självklart får du öppna förpackningen för kontroll av varan, men varan ska returneras i originalskick och i originalemballage. Vid retur godtar vi endast leveranser ända fram till företaget.

Vid åberopande av ångerrätt och öppet köp står du som kund för returfrakten och returrisken.

Om du vill utnyttja ångerrätten kontakta oss på info@Skorsten-es.se.
Produkten skall vara i oförändrat skick dvs. oanvänd och utan skador.
Returer som skickas mot efterkrav/postförskott löses inte ut.

Ångerrätt av produkt eller tjänst som anskaffats, färdigställts eller kapats upp speciellt för kunden, är inte möjlig. Försändelse som inte lösts ut utan gått i retur till Skorstens-es.se debiteras fraktkostnader till självkostnadspris samt en avgift om för närvarande 250 kr plus moms för att täcka administrationskostnaden för ärendet.

Återbetalning

Återbetalning sker genom återinsättning på kort om beställningen är betald med kort. I annat fall återbetalas beloppet till av dig angivet bankkonto senast inom 20 dagar.

 

Garanti/reklamation

Skorsten-es.se tillämpar konsumentköplagen vid alla fall av reklamationer, produktgarantin är upp till 25 år, se vår web-shop. Garantin omfattar alla felaktiga detaljer som kan hänföras till tillverkningen eller vår lagring. Skorsten-es.se ansvarar för ersättningsleverans av felaktig detalj men har inget ansvar för inkompatiblitet, leveransförseningar, driftsavbrott, merarbete eller annan ekonomisk skada. I de fall returanledningen är reklamation och fel inte kan påvisas debiteras fraktkostnader till självkostnadspris samt en avgift om för närvarande 250 kr plus moms för att täcka administrationskostnaden för ärendet.
Skorsten-es.se kommer att följa Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer i en eventuell tvist. Vid garanti/reklamation kontakta oss på info@Skorsten-es.se.

 

Reservationer

Fakta- och prisuppgifter lämnas med reservation för eventuella prisändringar, felaktiga priser, slutförsäljning samt för felaktigt angivna tekniska specifikationer och illustrationer. Inträffar detta kan Skorstens-es.se tvingas att häva köpet och återbetala eventuellt inbetalat belopp på bästa sätt. Detta kan utföras när som helst under affärens gång då felaktighet upptäcks. Orsaken till fel ska tydligt redovisas till kunden i samband med köpets hävande.