Behöver du hjälp? Må. till Fr. 09:00 till 18:00 Prata med specialisterna: +31 850090571
Betalmetod :

Modulskorsten

Vår dubbelväggiga rostfria stålskorstenar är CE och TÜV certifierat. Våra erbjudanden omfattar kompletta byggsatser till de olika enskilda byggkomponenter. Alla stålskorstenar och komponenter är dubbelväggiga med en isoleringstjockhet på 25 mm samt upp till 25 års  garanti.  

Vi tillverkare har en mångårig erfarenhet och ger dig gärna råd vid din planering. Vi fäster stor vikt vid vår service och den höga kvaliteten. 

Grid List

Set Descending Direction

18 Item(s)

Grid List

Set Descending Direction

18 Item(s)

Stålskorstenens byggsats

Finns det något skönare än en mysig eld i kaminen? För att få en sådan STÄMNING behöver du inte så mycket en eldstad och dess passande skorsten. Vi erbjuder dig en möjlighet att komma närmare din dröm av en egen kamin. Låt en dubbelväggig rostfri stålskorsten kit bli ditt val! Denna kan du i vår onlineshop beställa: som enskilda byggkomponenter men även som byggmoduler .

Här hittar du rostfria skorstenskit (moduler) med olika längder och inre diameter. Våra kaminbyggsatser är från högsta kvalitet och kan alla modulärt utbyggas! Om rostfria stålskorstenens byggstatslängden inte skulle passa, kan du i vår onlinebutik beställa vidare byggsatser och på så sätt få den önskade skorstensförlängningen.  Dessutom kan produkter som t.ex. takgenomutlopp kanaler beställas i önskad vinkelgrad, offsetbågar eller justerbara väggfästen för skorstenssatsen. 

Våra produkter erbjuder en hög flexibilitet. Dessutom är skorstensmonteringen mycket enkel och du kan själv genomföra den. Vi rådgör dig även gärna per telefon.  

Rostfria stålskorstenen - det moderna alternativet till murad kamin

För eldstäder som t.ex. en ugn eller kamin behövs en motsvarande skorsten för rökgasutflödet. Bredvid den murade och ofta mycket dyra skorstenen, erbjuder vi dig med vår dubbelväggiga rostfria stålskorsten ett modernt alternativ. Dessutom har stålskorstenen med sin högglänsande, polerade stål inta bara en skön optik utan är även betydligt billigare än den murade skorstenen. 

Vi erbjuder ett rimligt pris och 25 års garanti. Alla komponenter är CE och TÜV certifierat. Vår materialtjocklek på 0.5 mm och en högkvalitativ korrosionsklass (V2) säkerställer en mycket lång livslängd. Naturligtvis även   en mycket hög temperaturbeständighet från 600 grad Celsius.

Rostfri stålskorsten - dubbelväggig och robust

Våra rostfria stålskorstenar är alla dubbelväggiga och lämpliga både ytter- och innenmontage. I motsats till den enkelväggiga skorstenen behöver du inget extra isoleringsskikt utan kan fästa den direkt utom- eller inomhus. Rostfria stålskorstenarna är resistent mot torka och fukt! Med dessa egenskaper garanterar vi att våra kunder befinner sig på den säkra sidan.  

Twist-lock-systemet

Tack vara vårt patenterade vridlåssystem är monteringen mycket enkel. Tekniken fungerar som vid ett marmeladglas och är enkel att hantera. Vår erfarenhet visar att även icke så erfarna köpare klarar av att bygga upp modulerna på kort tid. Om du trots detta har frågor har vi på vår websida såvål en monteringsinstruktion, som en video, som stegvis förklarar hur du monterar den rostfria skorstenen. Dessutom kan du dygnet runt kontaktar oss per email eller per telefon.